Om oss

Vi hjälper organisationer att accelerera prestation och produktivitet genom att utveckla och stärka de förmågor som verksamheter behöver för att kunna anpassa din arbetskraft idag, till det som framtiden kräver.

KONTAKTA OSS

Förbered dina anställda för imorgon - redan idag

Vi etablerade vår verksamhet 1980 och har idag över 40 års erfarenhet av att hjälpa organisationer att engagera, utveckla och behålla sina talanger och nyckelmedarbetare. Sedan starten har vi framgångsrikt hjälpt fler än 3,5 miljoner människor till personlig utveckling eller nya roller i sina karriärer.

Våra värderingar

 

Våra värderingar betyder mycket för oss, det är utifrån dem vi har skapat vår gemensamma värdegrund som hela tiden växer och utvecklas med alla som jobbar på ManpowerGroup. De talar också om för dig som vad vi står för och tydliggör vår riktning som bolag.

  • People

    Vi bryr oss om människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi respekterar människor som individer, litar på dem, stödjer dem och ger dem möjlighet att förverkliga sina mål i livet.

  • Knowledge

    Vi delar med oss av vår kunskap, expertis och våra resurser. Vi lyssnar aktivt och använder den informationen för att förbättra våra erbjudanden, våra tjänster och våra relationer.

  • Innovation

    Vi är föregångare i arbetslivet. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas. Vi utmanar för att finna och dela med oss av nya och bättre lösningar.

Talent Solutions hjälper organisationer med att attrahera, leda och utveckla talanger, för att säkra rätt kompetens idag och i framtiden. Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar som:

 

Recruitment Process Outsourcing – funktionsansvar för din kompetensförsörjning

 

Talent Based Outsourcing och Talent Based Outsourcing IT – kompetensbaserade funktionslösningar

 

TAPFIN MSP – resursoptimering

 

Right Management är globalt ledande leverantör av HR-nära konsulttjänster som omställning (outplacement), karriärutveckling, certifierad coaching och ledarskapsutveckling.